Google


google
pujades.net

<

Gorges d'Héric i Le Caroux.
(Hérault - França).
  • Ressenya
  • Fitxa tècnica
  • Mapa, Desnivell, Fotos, Ressenya i GPS
  • Més informació

        Imprimir la ruta.

Introducció:

Aquesta excursió per el massís de Le Caroux, ens portarà per diferent camins, alguns d'ells dels anomenat de ferradura, fets per poder passar-hi amb animals de carrega, i no cal dir que la vista des de la Taula de Orientació es impressionant!!!!!

Aproximació:

Sortida/Arribada:

L’accés més fàcil per arribar a les Gorgues es des de Mons la Trivalle. Al centre del poble, agafar a la dreta la carretera a les Gorges d'Héric, que estan a 1 Km, l'aparcament es de pagament durant l'estiu.

Ruta:

Aparcament (198m) - Sentier des Gardes (216 m) - Piste des Aiguilles (674 m) - Sentier superiuer de Riue Tort (780 m)- Refugi de Font Salesse (1044 m)- Taula d'Orientació (1.034 m)- Douch (910 m)- Héric (511 m)- Aparcament (198 m).

Descripció del recorregut:

Comencem a caminar per el Camí de les Gorgues, al poc creuem el riu per agafar el Sentier des Gardes, anem pujant per el preciós camí de ferradura fins el coll de Bartouyre, on agafem cap a l'esquerra la Piste des Aiguilles, a partir d’aquí el camí puja i baixa fins a trobar el Rieu Tort, on girem a la dreta per pujar per el Camí superieur du Rieu Tort, marques blaves, una vegada damunt Le Caroux, no deixem les marques blaves fins el Refugi de Font Salesse, sense guarda, d’aquí seguim cap l'est per el GR7 fins a la Taula d'Orientació, excel·lent mirador, ara agafem un corriol en direcció Nord, primer sense marques fins a trobar el GR7 que be del refugi, sempre en direcció Nord fins a l'entrada del poble de Douch, a la cruïlla, girem a l'esquerra cap el Col de Douch, a partir d'aquí el camí baixa decididament fins el llogaret d'Héric (Gitê d'Etape), on deixem el GR7 per agafar la pista asfaltada que ressegueix les anomenades Gorges d'Héric fins a tornar al aparcament, lloc de sortida.

Recomanacions:

Els camins estan ben senyalitzats. cal portar el mapa de la zona. Podem fer moltes variants, per allargar o reduir la ruta.

Mapes de la zona:

IGN Top25 2543OT Lamalou-les-Bains

 

Pais / Comarca :
França / Hérault
Ascensió acumulada :
970 m.
Zona :
Le Caroux
Descens acumulat :
970 m.
Itinerari :
Circular
Altura mínima :
192 m.
Epoca :
Tot l'any
Altura máxima :
1.068 m.
Durada :
5:30 hores
Alçada de sortida :
198 m.
Distància
15'74 Km
Alçada d'aribada :
198 m.

 

 

Mapa de la ruta :
Mapa de la ruta.

Wikiloc
VisuGPX

: Web de rutes amb GPS

Gráfica desnivells :
Gràfica de desnivells.
Totes les fotos de la sortida.
: Sortida 25/02/2012.
Track i Waipoints :
Dades per el GPS.
Resenya per imprimir.
: Ressenya per imprimir.